Η Εταιρεία

Αγαπητοί Φίλοι,

Η Εταιρεία Star Nails – SERGIO ιδρυθείσα το 1986 απο τον SERGIO KOUROUPIS, μετά από μια 4ετή επιτυχή προυπηρεσία στα τεχνητά νύχια στο Αμβούργο της Γερμανίας, συνεχίζει την σταθερή ανοδική της πορεία στο ευρύτερο φάσμα παραγωγής και διαθέσεως τεχνητών νυχιών και προϊόντων κοσμητολογίας τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Η Star Nails – SERGIO προσπαθεί πάντοτε και έχει επιτύχει να κατασκευάζει, να συσκευάζει και να διαθέτει ότι καλύτερο υπάρχει στην Διεθνή αγορά απο πλευρά ποιότητας ύλικων και ενώ βελτιώνει καθημερινά το Ευρωπαϊκό της design παρά ταύτα παραμένει να διαθέτει τα προϊόντα της σε συγκριτικά προσιτές τιμές.

Η Star Nails – SERGIO σας παρουσιάζει εδώ την βασική συλλογή των προϊόντων την απο την οποία θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τα προϊόντα εκείνα που θα σας δώσουν άμεσες λύσεις στις καθημερινές επαγγελματικές σας ανάγκες.

Ο SERGIO KOUROUPIS θα είναι πάντοτε στην διαθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε από πλευράς υλικών αλλά και ενημέρωσής σας απο πλευράς τεχνικών πληροφοριών.

Στοιχεία Επιχείρησης

Επωνυμία Επιχείρησης : Στέργιος Κουρούπης Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.

Διεύθυνση : Δωδεκανήσου 101, Άνω Γλυφάδα, Τ.Κ. 16562

Α.Φ.Μ. : 095456363

ΔΟΥ : Γλυφάδας

ΑΡ. ΓΕΜΗ : 709801000