Μέλη της σελίδας μπορούν να γίνουν κυρίως οι φοιτητές, οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που ασκούν δραστηριότητα στους τομείς της ομορφιάς. Φυσικά όμως είναι ευπρόσδεκτοι και μη επαγγελματίες οι οποίοι θέλουν να επωφεληθούν από τα προνόμια που αποκτούν εφόσον γίνονται μέλη. Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα της Sergio Nails εκτός ότι θα ενημερώνεστε διαρκώς και άμεσα για τα νέα προϊόντα και τις εξελίξεις στην αγορά, γίνεστε αυτόματα μέλος του Loyalty Club της Sergio Nails και αποκτάτε πρόσβαση σε διάφορα προνόμια: εκπτώσεις, πόντοι αγορών, ειδικές προσφορές κ.α. Ας δούμε συγκεντρωμένα τα οφέλη ενός μέλους του Loyalty Club της Sergio Nails
  • Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50,00€.
  • Πρόσβαση σε ειδικές εκπτώσεις ανάλογα με την ιδιότητα π.χ. πελάτης λιανικής, φοιτητής επαγγελμάτων ομορφιάς, επαγγελματίας τεχνικός ομορφιάς, έμπορος κ.α.
  • Πρόσβαση στο πρόγραμμα συλλογής πόντων. Για κάθε 1,00€ αγορών, σας αποδίδεται ένας πόντος ο οποίος αντιστοιχεί σε 0,05€. Η εξαργύρωση θα είναι εφικτή από 100 πόντους και πάνω. Π.χ. αν εξαργυρώσετε 100 πόντους θα κερδίσετε 5,00€ στην αγορά σας. Είναι ουσιαστικά μία επιπλέον έκπτωση 5% για κάθε 100,00€ αγορών.
  • Πρόσβαση σε προϊόντα ή κατηγορίες προϊόντων με κλιμακωτές εκπτώσεις βάσει ποσότητας. (Κατηγορίες που είναι ενεργή αυτή η ειδική προσφορά: Βλεφαρίδες, Αναλώσιμα μιας χρήσης)
  • Σε όποιο προϊόν δεις αυτό το σήμα σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων που ανήκει αγοράζεις δύο προϊόντα και παίρνεις ένα τρίτο αντίστοιχο της επιλογής σου δωρεάν. (Κατηγορίες που είναι ενεργή αυτή η ειδική προσφορά: Glitter, Glitter Sugar Effect, Στυλό Nail Art, Vinyl Effect, Διακοσμητικές Ταινίες, Αυτοκόλλητα Νερού, Nail Stickers, Nail Foils, Soft Foils, Χαβιάρι, Στάμπες, 3D Διακοσμητικά)
  • Σε όποιο προϊόν δεις αυτό το σήμα σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων που ανήκει αγοράζεις πέντε προϊόντα και παίρνεις ένα έκτο αντίστοιχο της επιλογής σου δωρεάν. (Κατηγορίες που είναι ενεργή αυτή η ειδική προσφορά: Ημιμόνιμα Βερνίκια Gelack Βασική Σειρά 8ml, Ημιμόνιμα Βερνίκια Gelack Βασική Σειρά 16ml)
Και άλλα πολλά έρχονται. Μείνετε συντονισμένοι…