Τρόποι αποστολής

Αποστολές μικροδεμάτων

  • Εντός Αττικής οι αποστολές γίνονται με πρακτορείο ταχυμεταφορών και το κόστος τους ανέρχεται σε 3,50€ για δέματα με συνολικό βάρος έως 3Kg. Για δέματα συνολικού βάρους πάνω από 3Kg ενδέχεται να υπάρξει επιβάρυνση πάντα σε συνεννόηση με τον εκάστοτε πελάτη. Η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα.
  • Εκτός Αττικής και σε προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας οι αποστολές γίνονται με πρακτορείο ταχυμεταφορών και το κόστος τους ανέρχεται σε 5,00€ για δέματα με συνολικό βάρος έως 3Kg. Για δέματα συνολικού βάρους πάνω από 3Kg ενδέχεται να υπάρξει επιβάρυνση πάντα σε συνεννόηση με τον εκάστοτε πελάτη. Η παράδοση γίνεται το πολύ στις δύο επόμενες εργάσιμες ημέρες.
  • Εκτός Αττικής και σε προορισμούς της νησιωτικής Ελλάδας οι αποστολές γίνονται με πρακτορείο ταχυμεταφορών και το κόστος τους ανέρχεται σε 5,40€ για δέματα με συνολικό βάρος έως 3Kg. Για δέματα συνολικού βάρους πάνω από 3Kg ενδέχεται να υπάρξει επιβάρυνση πάντα σε συνεννόηση με τον εκάστοτε πελάτη. Η παράδοση γίνεται το πολύ στις δύο επόμενες εργάσιμες ημέρες.
  • Εκτός Αττικής και σε απομακρυσμένους ή δυσπρόσιτους προορισμούς της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας οι αποστολές γίνονται με πρακτορείο ταχυμεταφορών και το κόστος τους ανέρχεται σε 7,00€ για δέματα με συνολικό βάρος έως 3Kg. Για δέματα συνολικού βάρους πάνω από 3Kg ενδέχεται να υπάρξει επιβάρυνση πάντα σε συνεννόηση με τον εκάστοτε πελάτη. Η παράδοση γίνεται το πολύ στις τρεις επόμενες εργάσιμες ημέρες.
  • Γενικότερα για προορισμούς εντός Ελλάδας που η αξία των δεμάτων είναι ίση ή μεγαλύτερη των 60,00€ οι αποστολές γίνονται με πρακτορείο ταχυμεταφορών και είναι δωρεάν για δέματα με συνολικό βάρος έως 3Kg. Για δέματα συνολικού βάρους πάνω από 3Kg ενδέχεται να υπάρξει επιβάρυνση πάντα σε συνεννόηση με τον εκάστοτε πελάτη.
  • Για την Κύπρο οι αποστολές γίνονται με πρακτορείο ταχυμεταφορών και το κόστος τους ανέρχεται σε 12,50€ για δέματα με συνολικό βάρος έως 3Kg. Για δέματα συνολικού βάρους πάνω από 3Kg ενδέχεται να υπάρξει επιβάρυνση πάντα σε συνεννόηση με τον εκάστοτε πελάτη. Η παράδοση γίνεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών.
  • Για αποστολές σε λοιπές χώρες εξωτερικού το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη και γίνεται σε άμεση συνεννόηση μαζί του.

Αποστολές μεγάλων δεμάτων

  • Εντός και εκτός Αττικής οι αποστολές γίνονται με μεταφορικές εταιρίες που το κόστος τους ανέρχεται από 10,00€ έως 50,00€ και εξαρτάται από το μέγεθος των δεμάτων. Δίνεται η δυνατότητα στον εκάστοτε πελάτη να υποδεικνύει συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και να αναλαμβάνει ο ίδιος το κόστος της αποστολής κατόπιν συνεννοήσεως.
  • Αποστολές μεγάλων δεμάτων προς την Κύπρο γίνονται εφόσον τη διαδικασία αναλάβει ο εκάστοτε πελάτης.