Τρόποι παραγγελίας

Για να κάνετε παραγγελία δεν είναι υποχρεωτικό να είστε εγγεγραμένο μέλος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν επιλέξετε να κάνετε εγγραφή να είστε σίγουροι πως είναι απολύτως ασφαλής και κρυπτογραφημένη, για την αποφυγή οποιασδήποτε υποκλοπής. Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς, για την ενημερωσή σας και την παράδοση των προϊόντων σας.

Ηλεκτρονικά

Μπορείτε χωρίς να είστε εγγεγραμμένο μέλος να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας σαν επισκέπτης όπου θα σας ζητηθούν τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής της παραγγελίας σας.

Κάνοντας εγγραφή, αυτόματα σας ξεκλειδώνουν οι βασικές τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Έπειτα από έλεγχο των στοιχείων σας, θα σας ενεργοποιήσουμε εκπτώσεις μέλους ανάλογα αν είστε επαγγελματίες ομορφιάς ή επιχείρηση ομορφιάς. Διατηρήστε τα στοιχεία εισόδου, για να συνδέεστε κάθε φορά. Με τα στοιχεία εισόδου που εσείς επιλέξατε (email – κωδικός) συνδέεστε κάθε φορά και εμφανίζονται οι προσωπικές τιμές του λογαριασμού σας, καθώς και οι διαθέσιμες προσφορές για την κατηγορία μέλους σας.

Τηλεφωνικά

Μπορείτε να μας καλέσετε και να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για τις εκπτώσεις σας και για οτιδήποτε άλλο αφορά την παραγγελία σας.

Μπορείτε να μας καλέσετε τηλεφωνικά ακόμα κι αν είστε εγγεγραμένο μέλος μας, να συνδεθούμε εμείς στον λογαριασμό σας και να ολοκληρώσουμε εμείς για εσάς την παραγγελία σας. Θα σας ζητηθεί το email του λογαριασμού σας, για να βρούμε την καρτέλα σας. Θα ισχύουν όλες οι προσωπικές σας εκπτώσεις και θα σας ενημερώσουμε για αυτές.