Αγορά δωροεπιταγής

Κάθε στιγμή που κάνουμε ένα δώρο είναι μοναδική! Όταν φτάνει όμως η στιγμή να το διαλέξουμε για τον αγαπημένο μας φίλο ή συγγενή, δε βρίσκουμε το χρόνο ή τη δημιουργικότητα για να βρούμε το κατάλληλο! Στη Star Nails – Sergio σου δίνουμε την δυνατότητα να χαρίσεις μία δωροεπιταγή οποιασδήποτε αξίας θες και να προσφέρεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο τη χαρά της επιλογής ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα!

Πληροφορίες

  • Οι δωροεπιταγές είναι διαθέσιμες μόνο στα φυσικά καταστήματα Star Nails – Sergio.
  • H διάρκεια, μέσα στην οποία μπορεί να γίνει χρήση της, είναι έξι (6) μήνες από την ημερομηνία πώλησής της. Μετά την παρέλευση της άνω εξάμηνης προθεσμίας, η δωροεπιταγή απενεργοποιείται και δεν είναι εφικτή η εξαργύρωσή της ή αντικατάστασή της.
  • Η δωροεπιταγή αγοράζεται και εξαργυρώνεται αποκλειστικά από τα φυσικά καταστήματα Star Nails – Sergio. Η χρήση της δωροεπιταγής γίνεται εφάπαξ και για το σύνολο του ποσού της σε οποιοδήποτε κατάστημα.
  • Η δωροεπιταγή δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά, μπορεί μόνο να ανταλλαχθεί με αγοραζόμενα εμπορεύματα τουλάχιστον ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, καταβάλλοντας την διαφορά.

Όροι δωροεπιταγών

  • Η δωροεπιταγή δεν είναι ονομαστική και ενσωματώνει υπόσχεση προς παροχή στον κομιστή.
  • Κάθε γνήσια δωροεπιταγή φέρει στην μπροστινή πλευρά το ποσό της δωροεπιταγής και το λογότυπο Star Nails – Sergio καθώς και γραμμοκώδικα ασφαλείας (barcode). Σε περίπτωση που τα στοιχεία του barcode είναι καθ’ οιονδήποτε τρόπο αλλοιωμένα, έτσι ώστε να μην είναι βεβαία η γνησιότητα της δωροεπιταγής, το κατάστημα έχει δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια να αρνηθεί την ανταλλαγή της με εμπορεύματα τουλάχιστον ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (εφόσον καταβληθεί η διαφορά).
  • Με βάση την ελληνική νομοθεσία και ειδικότερα σύμφωνα με την παρ. 109 του άρθρου 7 του Κώδικα Φορολογίας Απεικόνισης Συναλλαγών (Ν. 4093/2012) για την αγορά δωροεπιταγής από τα φυσικά καταστήματα Star Nails – Sergio δεν εκδίδεται απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο γιατί δεν λαμβάνει χώρα παράδοση-πώληση αγαθών, αλλά αγορά δικαιώματος υπέρ τρίτου το οποίο είναι ενσωματωμένο στη δωροεπιταγή, δηλαδή, ένα είδος επιταγής, της οποίας ο κομιστής αποκτά δικαίωμα αγοράς αγαθών ισόποσης αξίας της δικής του επιλογής από το κατάστημα που την εξέδωσε. Όταν εμφανιστεί ο κομιστής της δωροεπιταγής και αγοράσει αγαθά ίσης αξίας, τότε λαμβάνει χώρα πώληση και εκδίδεται το ανάλογο φορολογικό στοιχείο.
  • Τα καταστήματα Star Nails – Sergio ανταλλάσσουν την προσκομισθησόμενη δωροεπιταγή παραδίδοντας στον κομιστή εμπορεύματα τουλάχιστον ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (εφόσον έχει καταβάλει την διαφορά) χωρίς να διενεργούν έλεγχο ταυτοπροσωπίας και δεν φέρουν ευθύνη γι’ αυτό.
  • Η δωροεπιταγή πρέπει να φυλάσσεται όπως τα μετρητά χρήματα καθώς σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής δεν αντικαθίσταται ούτε ακυρώνεται. Τα καταστήματα Star Nails – Sergio δεν ευθύνονται σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής δωροεπιταγής.

Επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας email στο info@sergionails.gr για να πληροφορηθείτε τον τρόπο με τον οποίο θα αποκτήσετε τη δωροεπιταγή. Αλλιώς μπορείτε τηλεφωνικά στο : 210 8985089 ή μέσω fax στο : 210 8941705.